Glowyskinshop.com

CLIO EXTREME GELPRESSO PENCIL LINER 005 MUTE BROWN

Lek 1,690

Laps sysh me një majë në trajtë xheli prej 3mm, shumë i lehtë në sy dhe aplikim i thjeshtë edhe për fillestarët. Maja kremoze garanton një makeup që zgjat.

Përdorimi: Aplikoni lapsin përgjatë vijës së syve.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi