Glowyskinshop.com

CKD Guaranteed Retino Collagen 300 Collagen Pumping Ampoule 30 ml

Lek 3,790
Një ampulë shume e perqendruar që përmban kolagjen molekular të ulët dhe retinal që jep elasticitet të gjallë, duke krijuar lëkurë të shendetshme me shkëlqim.
Përmban 55% 300 Dalton kolagjen të tretshëm në ujë me peshë të ulët molekulare dhe retinal të stabilizuar të gjeneratës së tretë, përmban kapsula kolagjeni dhe përmban komplekse mbështetëse të kolagjenit.
Përmirëson përthithjen e përbërësve aktivë me teknologjinë e patentuar FLEXIBLE LIPOSOME™.
Testuar klinikisht për të rritur përthithjen e lëkurës.
Testuar klinikisht për të ndihmuar në rritjen e kolagjenit / përmirësimin e densitetit të lëkurës / përmirësimin e elasticitetit të lëkurës / ofrojë efekte kumulative forcuese.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi