Glowyskinshop.com

Ciracle Vitamin Source C-20

Lek 3,590

Serum me Vitamin C të përqendruar me sasi 6000mg, të barabartë me 200 copa mandarinash, 40 portokalle dhe 140 luleshtrydhe, tani këtë mund ta merrni të përmbledhur në një serum. Veti ndricuese kundër zonave të errëta dhe hiperpigmentuara, serumi gjithashtu minimizon poret.

Përdorimi: Pas pastrimit të fytyrës dhe tonerit, aplikoni 2-3 pika serum në fytyrë. Për një sasi më të holluar mund ta përzieni me tonerin tuaj.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi