Glowy Skin Albania

Cell by Cell Beauty Cell Device

Lek 34,900

Beauty Cell Device eshte nje pajisje shume inovatore qe kombinon elektrostimulimin, dridhjen dhe teknologjinë e dritës LED per te ofruar nje mori benefitesh per lekuren. Është i përshtatshëm për kujdesin e fytyrës dhe të gjithë trupit, në varësi të programit të zgjedhur.

Çfarë mund të marrim pas trajtimit me Beauty Cell? Lifting i menjehershem, ndriçim i lëkurës, reduktim i njollave, rigjenerim i lëkurës së dëmtuar, masazh limfatik, heqja e celulitit dhe rritja e elasticitetit të lëkurës së varur. Kjo pajisje promovon lëkurën elastike, një formë të rafinuar të fytyrës dhe një pamje rinore.

Mikrorrymat me frekuencë të lartë rivitalizojnë lëkurën, duke rritur përthithjen e kozmetikës.Vibrimet ritmike në 200 rpm rinovojnë lëkurën e lodhur.

Dritat LED kujdesen në mënyrë të sigurt për lëkurën tuaj në varësi të ngjyrës:
MODA E KUQE: Rrit elasticitetin e lëkurës dhe rigjeneron thellesisht lekuren.
MODA E VERDHË: Ofron veti zbardhuese, duke ndriçuar çngjyrosjet dhe lezionet.
MODA BLU: Ndihmon në trajtimin e problemeve të lëkurës. Ka veti antibakteriale dhe ndihmon në zbutjen e akneve.

Ndihet një përmirësim i dukshëm, veçanërisht pas nje jave perdorim. Dridhja ritmike, që ndodh 200 herë në minutë, përmirëson strukturën e lëkurës dhe i fut lejon perthithjen më thellë te produkteve në lëkurë.

 Kontrolloni me lehtësi intensitetin e tij për seancat ditore 10-minutëshe. Ndizeni atë dhe zgjidhni nivelin e dëshiruar të forcës:

◆Zgjidhni midis NIVELIT 1 deri NIVELI 4.
●Butoni i ndezjes/fikjes.
●Shtypni një herë: niveli 1 (i dobët)
●Shtypni dy herë: niveli 2 (Normal)
●Shtypni tri herë: niveli 3 (i moderuar)
●Shtypni katër herë: niveli 4 (i fortë)

Filloni në një nivel të ulët, duke u përshtatur sipas llojit të lëkurës tuaj.

Ndizni pajisjen dhe zgjidhni nivelin e fuqisë 1 deri në 4.
-Shtypni një herë: Niveli 1 (i dobët)
-Shtypni dy herë: Niveli 2 (Normal)
-Shtypni tre herë: niveli 3 (i moderuar) për kujdesin e trupit
-Shtypni katër herë: niveli 4 (i fortë) për kujdesin e trupit

Pastaj zgjidhni një program kujdesi:
-Programi 1. programi i kujdesit të përgjithshëm me dritë të kuqe dhe blu
-Programi 2. program thellësisht i kujdesshëm - ndezje e dritës së kuqe dhe blu
-Programi 3. Programi rigjenerues, përmirësimi i elasticitetit të lëkurës, anti-plakje - dritë e kuqe e vazhdueshme
-Programi 4. Programi i ndriçimit të lëkurës - dritë e verdhë e vazhdueshme
-Programi 5. program për lëkurë problematike - dritë blu konstante
-Programi 6. një program që mbështet metabolizmin, rigjenerimin e lëkurës dhe përmirëson elasticitetin - vibrimet e kombinuara me dritën LED.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi