Glowy Skin Albania

Cell by Cell Air Injection Facial MTS

Lek 7,990
Është e rëndësishme të theksohet se edhe me praninë e përbërësve të dobishëm, efikasiteti i produkteve të kujdesit të lëkurës mund të pengohet nëse ato nuk përthithen siç duhet nga lëkura.

MTS ofron një zgjidhje për këtë problem duke ofruar një përforcues javor të lëkurës që mund të përdoret lehtësisht në komoditetin e shtëpisë, pa pasur nevojë të vizitoni një klinikë dermatologjike. Shpimet qe kjo paisje krijon jane shume te vogla dhe nuk shkakton aspak gjakosje.

Kjo pajisje inovative për kujdesin e lëkurës përdor 600 mikrogjilpëra trekëndore me përmasa 0,01 mm, të cilat janë krijuar për të krijuar vrima më të mira shpuese në krahasim me gjilpërat konvencionale të rrumbullakëta ose katrore. Forma unike trekëndore e gjilpërave minimizon rrezikun e shenjave dhe dëmtimit të lëkurës me kalimin e kohës, duke reduktuar gjithashtu irritimin e lëkurës dhe promovimin e përthithjes më të mirë të produkteve të kujdesit të lëkurës të aplikuara pas ose gjatë procesit të mikro-gjilpërës.

Roller për fytyrën me injeksion me ajër MTS ofron gjithashtu një shpërndarës serumi prej silikoni, i cili eshte i lidhur në mënyrë unike me rulin e fytyrës MTS, një produkt dy-në-një, për aplikimin me te lehtë të ampulave.

Ky produkt përdoret më së miri në korrespondencë me Ampulën Lumie FX Skin Booster.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi