Glowyskinshop.com

Celimax DUAL BARRIER MILD GEL CLEANSER 200ml

Lek 1,990

Hidratoni dhe riparoni barrierën tuaj të lëkurës ndërsa pastroni lëkurën tuaj. Laresi i butë dhe i formuluar me pH të ulët ju ndihmon të rivendosni lagështinë e humbur të lëkurës dhe të keni një lëkurë të paster, te shendetshme dhe të hidratuar. Minimizoni irritimin e lëkurës dhe faktorët e stresit me një formulim xheli të butë, me pH të ulët, pa surfaktantë të ashpër! Pastrues xhel i butë me dy pengesa balancon pH e lëkurës dhe minimizon acarimin dhe humbjen e lagështisë gjatë pastrimit falë strukturës së butë dhe të dendur të xhelit.

Nëntë në dhjetë njerëz përjetojnë humbje të vajit dhe ujit pas pastrimit. Njihuni me Pastruesin e Dual Barrier Mild Gel, të zhvilluar nga Celimax si rezultat i gjithsej 174 intervistave me përdorues me lëkurë të ndjeshme dhe një proces kërkimi dhe zhvillimi 21-mujor.

Produktet e kujdesit të lëkurës Dual Barrier janë krijuar posaçërisht dhe testuar me kujdes për lëkurë të ndjeshme. Të gjithë produktet kanë kaluar 'Testin Hipoallergjik / Testin e Përputhshmërisë së Lëkurës së Ndjeshme' për të siguruar formulim të sigurt dhe të butë. Edhe lëkura më e ndjeshme mund ta përdorë atë në mënyrë të sigurt.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi