Benton

Benton Snail Bee Ultimate Serum 35ml

Lek 1,990 Lek 2,490

Dy përbërës të fuqishem rigjenerues- jarga e kërmillit dhe helmi i bletës - bashkohen në këtë serum për të siguruar një mori përfitimesh per lekuren.

Baza e serumit është filtra i sekretimit të kërmillit që është fermentuar nga majaja që rrjedh nga rrushi dhe më pas është filtruar. Ai punon për të riparuar lëkurën, pastruar shenjat e akneve dhe për të trajtuar hiperpigmentimin, ndërsa helmi i bletës në formulë qetëson dhe targeton aknet. Ujërat e gjetheve të pemës së çajit dhe camellia sinensis ofrojnë përfitime shtesë qetësuese dhe luftuese të akneve.

Niacinamide dhe adenosine sigurojnë përfitime shtesë shkëlqyese dhe luftime të rrudhave, përkatësisht. Formula e butë është pa aromë, alkool të paqëndrueshëm, PEG dhe ka një pH pak acid që është i ngjashëm me atë të lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi