Benton

Benton Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch 60 patches

Lek 1,790 Lek 3,190

Benton Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch ju mundeson trajtimin luksoz te syve në shtëpi, të mbushur me pluhur ari, margaritar, diamanti dhe qymyri për të forcuar, pastruar dhe ringjallur lëkurën! Eye patches shume funksionale shkëlqejne lëkurën rreth syve dhe parandalojne formimin e rrudhave, dhe falë algave të detit të infuzuara në të, absorbohet plotësisht në lëkurë. Përbërësi yll në te eshte fermentimi i sekretimit të kërmillit të mbushur me helm bletësh, ujë gjethesh të pemës së çajit dhe ekstrakte të algave të detit, të cilat mbrojne  lëkurën ndërsa qetësojnë, ftohin, parandalojnë njollat ​​dhe barazojne tonin e pabarabartë të lëkurës.

Ky produkt është perfekt për të gjitha llojet e lëkurës dhe nuk ka ngjyra artificiale, aromë, PEG, vaj silikoni dhe nuk testohet ne kafshe.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi