Glowyskinshop.com

Belif Aqua Bomb Jelly Cleanser 160ml

Lek 3,190
Një pastrues xhel qe kthehet në shkumë që heq butësisht të gjitha gjurmët e grimit dhe papastërtitë pa e zhveshur lëkurën nga lagështia. I njëjti shpërthim hidratimi si kremi më i shitur i markes, The True Cream Aqua Bomb! Aminoacidet miqësore për lëkurën dhe agjentët pastrues me bazë glicerinë shkumojnë deri në një shkumë me grimca micelle që largojnë papastërtitë dhe grimin ndërsa lëkura ndihet e hidratuar, e fresket dhe e bute.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi