Glowyskinshop.com

Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Lek 1,290 Lek 1,690

Një nga perberesit më të miraetë kujdesit të lëkurës ndonjëherë, Retinal dhe Xhensen kombinohen për të transformuar zonën e syve! Me xhensen dhe retinal, ky serum i syve do të jetë ylli i kujdesit kundër plakjes, duke ndihmuar në zbutjen e rrudhave rreth zonës delikate të syve. 

Xhensen dhe Niacinamide me efikasitet të shkëlqyeshëm, të cilat janë treguar efektive në përmirësimin e rrudhave në shumë studime shkencore, ndihmojnë në parandalimin e formimit të linjave dhe rrudhave të imta dhe eliminojnë ato ekzistuese. Padyshim që një nga miqtë më të mirë të xhensenit, 2% Retinal (përbërës aktiv 0,02%), si një derivat më i qëndrueshëm dhe më pak irritues i vitaminës A, përthithet në shtresat më të ulëta të lëkurës, lufton rrudhat dhe ndihmon në rinovimin e zonës së syve. . I rrethuar nga liposome dhe i mbështetur nga vajra natyralë, Retinali mbetet i qëndrueshëm derisa të arrijë në lëkurë, kur të arrijë në lëkurë, enzimat e lëkurës konvertojnë Retinalin në acid Retinoik. Ky serum i veçantë i syve përdor një 'Retinal Liposomal' që stabilizohet duke shtuar përbërës të tillë si lipide dhe vajra natyralë në retinë të ndarë në elementë më të vegjël dhe të rrethuar nga liposome.

Ka një teksturë të mëndafshtë që përhapet pa probleme dhe jep një ndjesi ushqyese, nuk lë ngjitje pas përdorimit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi