Glowyskinshop.com

Banila co Clean It Zero Cleansing Balm Vita-Pumpkin 100ml

Lek 1,890 Lek 2,390

Larësi vajor në formë balmi i famshëm, shkrin cdo mbetje makeup, sebumi dhe spf duke mos kompromentuar barrierën e lëkurës. Përmban Pumpkin Extract dhe komplekse vitaminash për një lëkurë të shplodhur dhe të frskët.

 

Përdorimi: 1. Merrni në duar një sasi balmi me anë të spatulës. 2. Aplikojeni në fytyrë duke e masazhuar derisa të jetë pastruar lëkura dhe emulsifikojeni me ujë. 3.Shpëlani ftyrën me ujë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi