Glowyskinshop.com

Banila co Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying 100ml

Lek 2,390

Larësi vajor në formë balmi i famshëm, shkrin cdo mbetje makeup, sebumi dhe spf duke mos kompromentuar barrierën e lëkurës.  Tri-Peel Acid përmban: AHA, BHA, LHA largon qelizat e vdekura dhe pastron poret thellësisht. Faktori hidratues vjen nga Jojoba Oil dhe antioksidant nga ekstrakti i pemës së cajit.

Përdorimi: 1. Merrni në duar një sasi balmi me anë të spatulës. 2. Aplikojeni në fytyrë duke e masazhuar derisa të jetë pastruar lëkura dhe emulsifikojeni me ujë. 3.Shpëlani ftyrën me ujë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi