Glowyskinshop.com

AXIS-Y The Mini Glow Set

Lek 990
Një set dhuratash që do ju prezantoje me produktet bestseller te Axis-y. 
Përjetoni koleksionin tonë me katër hapa për lëkurë të shndritshme me minierat tona të preferuara të komunitetit: Quini, Puri, Arti dhe Glowi.

Quini: një mini pastrues i tyre më i shitur Quinoa (8 ml)
Puri: Toneri popullor Purifying në formë mini (5ml)
Arti: Ampulë Angjinarja (5 ml)
Glowi: Serumi për korrigjimin e pikave të errëta (5 ml)

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi