Glowyskinshop.com

Atopalm Maternity Care Massage Oil 120ml

Lek 2,790 Lek 3,190
Një vaj masazhi me teksture te lehtë, i qartë dhe me erë të pastër, i formuluar për të ndihmuar në lehtësimin e thatësisë dhe kruajtjes që ndodh gjatë dhe pas shtatzënisë. Është i butë dhe i sigurt për përdorim të përditshëm. Gratë shtatzëna përjetojnë transformim të madh në trup, veçanërisht ndryshime të lëkurës; prandaj, është thelbësore të mbani lëkurën tuaj të shëndetshme gjatë shtatzënisë në mënyrë që të përgatitni lëkurën tuaj për t'u rikuperuar më shpejt pas lindjes. Vaji jo vetem qe rrit elasticitetin e lekures por e ben ate gjithashtu me te forte dhe parandalon formimin e strijave apo demtimeve te tjera te lekures.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi