Glowyskinshop.com

Aromatica Tea Tree Calming Gel 300ml

Lek 1,990

  Xhel qetësues për një lëkurë të irrituar dhe problematike. Nëse lëkura juaj vazhdon të bëhet gjithnjë e më problematike, provoni këtë xhel qetësues të pemës së çajit.

 Pema e çajit është e përkryer për përdorim në të tilla lëkura ku së bashku me aloe veren ftoh lëkurën e nxehur, punojnë në mënyrë sinergjike  për të qetësuar butësisht probleme të ndryshme të lëkurës.

  Ekstrakti i pemës së çajit dhe vaji esencial i pemës së çajit, të cilat janë të mbushura me energji të gjelbër, ofrojnë kujdes për vajin dhe sebumin dhe ndihmojnë në krijimin e një lëkure të pastër. Ky xhel qetësues, i cili ka një teksturë të lëmuar si Jell-O, është po aq freskues sa uji dhe mbush lëkurën e thatë me lagështi që nuk ngjit. Lëkura  e ndjeshme ka nevojë për xhel qetësues për hidratimin e saj. 

 Shtimi i bollshëm i një peme çaji të kultivuar në mënyrë organike ofron kujdes efektiv për sebumin dhe qelizat e vdekura të lëkurës. Aloe Vera shtohet gjithashtu për të krijuar një strukturë lëkure të hidratuar, me shkëlqim dhe të shëndetshme.

Metoda e nxjerrjes

DISTILIMI ME AVULL: Një metodë ekstraktimi e shpikur nga kimisti pers Ibn Sina (i njohur gjithashtu si Avicena) në shekullin e 10-të duke përdorur avull për të nxjerrë vaj esencial dhe ujë lulesh (i njohur gjithashtu si hidrosol) nga lulet dhe barishtet. Uji me lule (hidrosol) me përbërës aromatikë të tretshëm në ujë i jep lëkurës aromën dhe energjinë e tij origjinale për një kujdes të ekuilibruar të lëkurës.

Zierje: Një metodë ekstraktimi duke zier barëra ose bimë mjekësore në ujë mbi nxehtësi të ulët për një kohë të gjatë për të nxjerrë përbërësit aktivë. Është një metodë fizike që ka një histori të gjatë dhe nxjerr përbërësit aktivë në mënyrë efektive nga materialet natyrore.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi