Glowyskinshop.com

Aromatica Serene Body Oil Lavender & Marjoram 100ml

Lek 1,490 Lek 2,190

Serene Therapy është një produkt që ju ndihmon të lini pas tensionin e jetës suaj të përditshme  duke  i ofruar mendjes dhe trupit  tuaj  përjetimin e  një pushimi të shëndetshëm.

 Vaji esencial i livandës qetëson disponimin e paqëndrueshëm dhe ri-energjizon trupin tuaj të lodhur dhe letargjik. Përveç kësaj, vaji i borzilokut pastron emocionet e panevojshme dhe forcon forcën tuaj të lindur.

 Vaji jojoba, i cili është jashtëzakonisht i ngjashëm me sebumin e njeriut, është i pasur me vitamina A, D dhe E, që e bën lëkurën të butë dhe të hidratuar. Pa harruar gjashtë vajrat që rrjedhin nga bimë të tilla si :ullinjtë, bajamet, luledielli të cilat dërgojnë menjëherë lëndë ushqyese në lëkurë dhe krijojnë një trup të fortë.

 Aromaterapia stabilizon mendjen dhe trupin dhe i jep lëkurës një shkëlqim.

 Kështu që thuaj lamtumirë ndjesisë së thatë gjatë gjithë vitit.

 Metoda e nxjerrjes

PROCESI I EXPELLER I PARAFINUAR: Një metodë ekstraktimi duke shtypur farat për të nxjerrë përbërësit aktivë nga materialet natyrore pa nxehtësi të lartë të jashtme. Nuk përjeton procese zbardhimi dhe deodorant, por aplikon vetëm procese minimale të rafinimit për të hequr papastërtitë. Ai ruan aromën dhe ngjyrën e gjallë origjinale të materialeve natyrore dhe përmban përbërës të pastër dhe të dobishëm.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi