Glowyskinshop.com

Aromatica Rosemary Scalp Scaling Trial KIT 100ml + 30ml + 30g

Lek 3,490

Një regjim i kujdesit për flokët qe du ju ktheje shendetin e skalpit dhe elasticitetin e gjatesise se flokut. Kompleti i provës për pastrimin e kokës me rozmarinë ia vlen të provohet. Është gjithashtu një komplet i shkëlqyer udhëtimi.

Seti permban:
1. Shampo me Rozmarine 100ml - Një shampo e shkëlqyer për lëkurën dhe kruajtjen e kokës tuaj duke promovuar rikuperimin e shëndetshëm dhe të butë të kokës. Forcon dhe nxit flokët më të trashë dhe më të plotë. Esencat bimore krijojnë një mburojë të fortë nga dëmtimet dhe papastërtitë.
2. Tonik per forcimin e rrenjes se flokut me rozmarine 30ml : Një spërkatës që ushqen lëkurën e kokës me veti shëruese dhe aromaterapi për reduktimin e stresit, parandalon renien e flokut dhe ndihmon ne forcimin e rrenjes se flokut.
3. Scrub per skalpin me rozmarinë 30ml: Lë një skalp të pastër, duke e përgatitur atë për të marrë ushqim gjatë gjithë proceseve të mëvonshme të kujdesit të flokëve. 

4. Kreher druri qe kujdeset butësisht për skalpin delikat dhe flokët e ngatërruar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi