Glowyskinshop.com

Aromatica Pure & Soft Feminine Wash 170 ml

Lek 1,190 Lek 1,790

Një larje femërore e sigurt për kujdesin e përditshëm të zonës intime që është renditur në vendin e parë nga konsumatorët. I sigurt për përdorim të përditshëm nga femrat mbi moshën katër vjeç.

Një artikull i domosdoshëm. Kjo larje femërore është formuluar posaçërisht për zonat intime. Përveç pastrimit, zona vaginale duhet të ruajë pH-në e saj dhe kërkon pastrim e kujdes hipoallergjik. Ne rekomandojmë një larje femërore të krijuar posaçërisht për zonat intime, në vend të larjes së zakonshme të sapunit dhe trupit.

 Aromatica Pure & Soft Feminine Wash ofron lagështi dhe qetësues të gjithanshëm nga aloe organike dhe ekstraktet e luleradhiqes i bërë me detergjentë të përftuar nga vaji i bajames.

 Ky pastrues hipoalergjik  largon butësisht papastërtitë ndërsa qetëson lëkurën e irrituar me ekstrakt qetësues luleradhiqeje dhe aloe vera organike.

Metoda e nxjerrjes

Zierje: Një metodë ekstraktimi duke zier barëra ose bimë mjekësore në ujë mbi nxehtësi të ulët për një kohë të gjatë për të nxjerrë përbërësit aktivë. Është një metodë fizike që ka një histori të gjatë dhe nxjerr përbërësit aktivë në mënyrë efektive nga materialet natyrore.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi