Glowyskinshop.com

Aromatica Organic Rose Hip Oil 30ml

Lek 2,190
Vaji organik i trëndafilit është një vaj hidratues premium i fytyrës i bërë nga vaji organik i trëndafilit 100% të certifikuar nga ECOCERT. Vaji i koncentruar 100% i trëndafilit, i shtypur në të ftohtë nga frutat natyrale të trëndafilit të rritur në Ande, hidraton lëkurën duke e lënë atë të ushqyer dhe të butë.
Metoda e shtypjes së ftohtë nxjerr përbërësit aktivë të lëndëve të para natyrale duke përdorur vetëm presion fizik pa aplikuar nxehtësi të lartë. Vaji organik i trëndafilit AROMATICA nuk i është nënshtruar proceseve të çngjyrosjes ose deodorizimit, gjë që i jep një ngjyrë unike të kuqërremtë dhe minimizon shkatërrimin e lëndëve ushqyese si klorofili dhe tokoferoli.
Më shumë se një superushqim, Rosehip ka 20 herë më shumë vitaminë C, A, B, E dhe P se limoni. Një formulë freskuese, hidratuese jep ndjesinë e kombinimit të serumit dhe vajit! Hidraton jashtëzakonisht lëkurën nga brenda edhe me një sasi të vogël. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës duke përfshirë të thatë..

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi