Glowyskinshop.com

Aromatica Holistic Remedy Anointing Balm 17g

Lek 1,290

Një balm i cili hidraton thellësisht lëkurën e thatë dhe sensitive. Me ingredient aktivë Hyssop dhe Olive Oil të bashkuar me metoda holistike infuzimi, mbron lëkurën me barrier mbrojtëse të kompromentuar dhe i jep vitaliet lëkurës.

 

Përdorimi: Aplikoni një sasi balm në zonat sensitive dhe të thata

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi