Glowyskinshop.com

A'pieu Water Light Tint #RD03 3g

Lek 1,590

 Një lip tint i lehtë dhe i rehatshëm, i cili jep pamje të plotë dhe shkëlqyese buzëve tuaja.Krijoni look-un e buzëve të rrumbullakëta dhe shkëlqyese si një pikë ujë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi