Glowyskinshop.com

A'pieu Super Air Fit Mild Sunscreen Matte SPF50+ PA++++

Lek 1,790
A'pieu Super Air Fit Mild Sunscreen Matte SPF50+ PA++++ është një krem dielli mineral që ofron mbrojtje kundër rrezeve UVA dhe UVB. Filtrat mineralë janë shumë të përshtatshëm për lëkurën më të ndjeshme. Formuluar me Centella Asiatica dhe Madecassoside, ai kontrollon sebumin dhe vajin e tepërt dhe siguron një përfundim mat po aq të lehtë sa një pendë.

I përshtatshëm për lëkurë normale, të kombinuar dhe të yndyrshme.

Një nga faktorët më të rëndësishëm të plakjes dhe zhvillimit të hiperpigmentimit dhe melasmës është ekspozimi (i tepruar) i diellit. Ne veçojmë tre lloje të rrezeve UV: UVA VA1 ka një shtrirje 340-400 nm dhe UVA2 ka një shtrirje prej 320 dhe 340 nanometër), UVB (320-280 nm) dhe UVC (280-100 nm). UVC bllokohet nga shtresa e ozonit, kështu që ne nuk jemi të ekspozuar ndaj rrezeve nën 280 nm.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi