Glowyskinshop.com

Apieu Soft Foot 30 Minute Peeling Socks 40ml

Lek 990

Dëshironi që këmbët tuaja të jenë gjithmonë të buta dhe të këndshme? Marka koreane e kozmetikës A'pieu do të kujdeset për bukurinë dhe butësinë e këmbëve tuaja. Ata kanë zhvilluar një maskë të re Soft Foot Peeling Socks 30 Minute peeling që do t'ju tregojë rezultate të shkëlqyera në gjysmë ore! Qese të ngjashme me çorapët mbulojnë këmbët në hidratues dhe një solucion eksfolues i koncentruar, që çon në eksfolimin e lekures dhe zbutjen e lekures. Për rezultate më të mira, ndiqni me kujdes udhëzimet dhe mos e tërhiqni lëkurën e qëruar për të parandaluar shenjat. Pasi të keni larë këmbët, hapni qesen dhe nxirrni maskën e këmbëve gjithëpërfshirëse. Vendoseni maskën në këmbë pas prerjes për ta ndarë në 2 copë. Lëreni për 30 minuta dhe hiqni maskën e këmbëve. Lajeni me ujë të vakët!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi