Glowyskinshop.com

A'pieu Madecassoide Gauze Mask 25g

Lek 390

Një produkt me funksion të dyfishtë : anti-rrudhë dhe heqës njollash. Qetëson dhe hidraton lëkurën e ndjeshme.Përforcon barrierën e lëkurës. Maska ekologjike është e formuar me Tensel, derivat i eukaliptit dhe pambukut. Përdorimi: Pas toner, vendosni anën e bardhë të maskës mbi fytyrë dhe lëreni për 15-20 minuta, fërkoni mbi lëkurë esencën e mbetur.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi