Glowyskinshop.com

A'PIEU Juicy Pang Water Blusher PK02

Lek 1,290

Një blush likuid i pigmentuar qe perhapet lehtesisht per te krijuar një look ndricues i cili duket shumë bukur në bazë makeupi ose direkt në lëkurë. Pigmentimi i lehtë dhe natyral, mund të bëhet më i dukshëm me disa aplikime, perfekt për fillestarë. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi