Glowyskinshop.com

A'pieu Juicy-Pang Sparkling Tint #RD01 4.5g

Lek 1,090 Lek 1,590

Një high shine tint me formulim shëndritës për një look shkëlqyes. Ekstrakte mjalti molle dhe trëndafili hidratojnë buzët. Gjithashtu përmban pudër perlash dhe ujë të karbonizuar për të mirëmbajtur gjëndjen e buzëve. Mund të përdoret si i vetëm. #RD01 Lychee për një look të freskët dhe rinor.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi