Glowyskinshop.com

A'pieu Honey&milk Lip Sleeping Pack 6.7g

Lek 990
Një maske gjumi buzësh me përbërës ushqyes dhe hidratues mjaltë dhe qumësht për të trajtuar butësisht lëkurën e thatë te buzeve. Aplikojeni para gjumit për buzë të buta ditën tjetër. Ekstrakti i proteinës së mjaltit dhe qumështit formon mburojë hidratuese për buzë të shëndetshme dhe të mëndafshta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi