Glowyskinshop.com

A'PIEU Honey & Milk Lip Oil

Lek 990
Vaji A'pieu Honey & Milk Lip Oil është i pasur me përbërës hidratues dhe ushqyes si mjalti dhe qumështi, për t'ju dhënë buzë të shëndetshme dhe të plota. Mbyll lagështinë në buzë dhe u jep buzëve tuaja një pamje të mbushur dhe me shkëlqim. Mund ta përdorni vetë këtë vaj buzësh ose ta aplikoni mbi nuancën e buzëve për të arritur një efekt më shkëlqim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi