Glowyskinshop.com

A'pieu Cicative Zinc Sheet Mask (1 maske)

Lek 490
Një maskë pambuku e pasuruar me ekstrakt zink dhe aloe-vera jep lagështi të bollshme dhe qetëson lëkurën e ndjeshme ndaj stimujve të jashtëm. Kjo maskë me shumë qëllime e mbushur me esencë të perqendruar me minerale, në veçanti zink, promovon përfitime të shkëlqyera hidratuese. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi