Glowyskinshop.com

A'pieu - Cicative Calcium Sheet Mask 22g

Lek 390

Maskë sheet multifunksionale me përqendrim të lartë të aloe vera 80% dhe calcium në vecanti. I jep gjallëri lëkurës së lodhur dhe të dehidratuar. Përdorimi: Pas toner, vendoseni maskën duke shmangur zonën e syve dhe gojës. Lëreni për 10-20 minuta. Masazhoni lehtë esencën e mbetur mbi lëkurë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi