Glowyskinshop.com

Apieu A'PIEU Juicy-Pang Water Blusher (PK03)

Lek 1,290


Një blush me teksturë ujore për një look ndricues i cili duket shumë bukur në bazë makeupi ose direct në lëkurë. Pigmentimi i lehtë dhe natyral, mund të bëhet më i dukshëm me disa aplikime, perfekt për fillestarë. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi