Glowy Skin Albania

Anua Heartleaf 77% Clear Pad 160g

Lek 2,490
Ky toner pad i përdorimit të përditshëm me një hap është mënyra e përsosur për te eksfoluar butësisht lekuren, duke tonifikuar, pa irritim. Pambuku i pastër Anua's Heartleaf 77% përdor si eksfolues kimik (PHA) ashtu edhe eksfolimin fizik (një anë e ngritur e disketes) për të trajtuar poret e bllokuara, pikat e zeza dhe aknet. Kjo formulë me bazë bimore përfshin gjithashtu 77% ekstrakt të gjetheve të zemrës, i cili ndihmon në zbutjen, reduktimin e skuqjes dhe kontrollin e prodhimit të sebumit. Bima e gjetheve të zemrës (e rritur dhe e korrur në Kore) është një qetësues i njohur i lëkurës dhe reduktues i skuqjes që i jep lëkurës një ndjenjë të qetë dhe të pastër.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi