Glowyskinshop.com

AMUSE BLUSH STARTER KIT

Lek 1,990 Lek 3,490

Një kit e cila përmban 4 shade bestseller për të arrirë një blush sipas dëshirës tuaj. Blushi me aplikator vendoset në mollëza dhe shpërhapet me furcë ose blender. Ngjyrat: 10 Sprinkles, 13 Peach Tan, 32 Pink Toast.

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi