Glowyskinshop.com

AMPLE N CeramideShot Mask (1 maske)

Lek 390 Lek 490

Maskë  hidratuese me tre lloje ceramidesh, arctigenin dhe allantoin të cilat garantojnë riparim të barrierës së lëkurës dhe hidratim.

 

Përdorimi: Mbas pastrimit të fytyrës, aplikojeni për 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi