Glowyskinshop.com

Amos professional curling essence 2x bouncy wave 150ml

Lek 1,590

  Një esencë e dobishme për flokët kaçurrelë, me efekt stilimi për një stil flokësh të butë kaçurrelë.

  Zgjedhje e shkëlqyer për stilimin e kaçurrelave elastike dhe voluminoze.

Veçoritë :

-Stilim i kaçurrelave të flokëve me lagështi dhe të gjallë.

-Përfundim freskues me vetëm një sasi të vogël mbetjesh në duar.

Karakteristikat dhe përbërësit 

 EKSTRAKTI I GJETHEVE ALOE është një nga përbërësit kryesorë që rrit hidratimin dhe shkëlqimin e shëndetshëm të flokëve. Ka një aromë lulesh jeshile, agrume për të paraqitur kaçurrela të lehtë që ndihet miqësore me flokët.

 FORMULA që përmban ekstraktin e gjetheve të aloe barbadensis rrit hidratimin dhe i jep një shkëlqim të shëndetshëm flokëve.

 TEKNOLOGJIA , Aqua Chain Effector, prodhon një efekt të njëkohshëm të esencës zbutëse të flokëve dhe ka një funksion stilimi për të realizuar valën elastike me volum dhe shkëlqim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi