Glowyskinshop.com

AcroPass Trouble Cure (skin cleanser 6ea+trouble cure 6 patches)

Lek 1,090

Patches hidrokoloide për zonat me akne. Patches janë të mbushura me acid hialunorik premium të cilat hidratojnë lëkurën dhe njëkohësisht tërheqin sebumin dhe lëndët toksike nga lëkura. Shpejton sekretimin e sebumit nga pucra me anë të teknologjisë së mikrokoneve, të cilat depërtojnë në lëkurë. I rekomanduar për lëkura të cilat krijojnë pucra me sebum nga cikli hormonal, lodhja, stresi, dëmtim lëkure nga kozmetika. Patches ju japin një rezultat të shpejtë me vetëm një përdorim.

 

Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën 2. Merrni patchin pa i prkeur qëndrën 3. Aplikojeni në zonat me pucra  4. Mos e hiqni derisa të jetë akumuluar sebumi

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi