Glowyskinshop.com

AcroPass Jolly Filly (2*1EA)

Lek 1,290

Lip plumping patch i  cili krijon pamjen e buzëve më të fryra dhe rrumbullake, duke i mbrojtur dhe zbutur njëkohësisht. Testi hipoalergjik i kompletuar. Mikrokonet volumizojnë buzët duke dhuruar gjithashtu acid hialuronik dhe faktorë hidratues.

Përdorimi: Aplikojeni në buzë për rreth 30minuta dhe hiqeni.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi