Glowyskinshop.com

Abib Creme Coating Mask tone up solution (1 maske)

Lek 590
CREME COATING MASK nga ABIB është nje maske pambuku jashtëzakonisht hidratuese, një nga maskat më të mira për lëkurën e thatë të plasaritur dhe të prirur ndaj ekzemës. Një maske pambuku e pasur esencë kremoze me funksion tonifikues qe ndriçon tonin e lëkurës. Ekstrakti Centella asiatica ndihmon në zbutjen dhe qetesimin e lëkurës se irrituar.
Një formulë kremi shumë hidratues dhe që i siguron lekures ushqim të thellë dhe intensiv. Fleta e prodhuar posaçërisht e mbyll kremin e pasuruar nga njëra anë duke e parandaluar avullimin e tij.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi