Glowyskinshop.com

A.H.C PREMIUM HYDRA SOOTHER CELLULOSE MASK (1 maske)

Lek 590
Maska celuloze A.H.C Premium Hydra Soother është një maskë hidratuese që është zhytur në një shishe të plotë me ampulë hidratuese dhe qetësuese. Përmban 50% acid hialuronik për të ndihmuar në rritjen efektive të nivelit të lagështisë së lëkurës tuaj dhe lëmimin e lëkurës së thatë menjëherë. Vitamina B5 dhe kolagjeni janë gjithashtu të pranishme për të siguruar hidratim dhe ushqim shtesë për lëkurë më të shëndetshme, ndërsa një përzierje e agjentëve mbrojtës dhe qetësues të patentuar hidraton dhe qetëson lëkurën në të njëjtën kohë. Fleta ngjitëse e celulozës përqafon konturet e fytyrës si një lëkurë e dytë, duke ndihmuar në një shpërndarje të barabartë dhe të shpejtë të ampulës në lëkurën tuaj.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi