Glowyskinshop.com

Tiam Vita Refre-C Toner

Lek 2,290

Një tonik freskues i lëkurës me pluhur të pastër vitaminë C dhe vitaminë E. Një përzierje e vitaminës C dhe vitaminës E të pasur me antioksidantë që punon për të mbrojtur lëkurën nga radikalet e lira dhe ndihmon në rigjallërimin e lëkurës për një çehre të fresket dhe të shëndetshme. Recetë vitaminash e sigurt dhe jo irrituese për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe për lëkurën e ndjeshme.

Përdorimi i sugjeruar

  1. Shtypni butonin dhe sigurohuni që pluhuri i pastër i vitaminës C brenda kapakut të jetë derdhur në shishen e tonerit të vitaminës E për t'i përzier ato së bashku.
  2. Shkundni shishen fuqishëm derisa pluhuri të tretet plotësisht.
  3. Pasi të keni hequr kapakun, zëvendësojeni atë me pompën e dhënë. Aplikoni dy ose tre pompa në lëkurë të pastër dhe të thatë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi