Glowyskinshop.com

The plant base Time Stop Collagen Ampoule 20ml

Lek 1,990
Kjo ampulë e kolagjenit është formuluar me 76,52% ekstrakt kërpudhash për të stimuluar prodhimin e kolagjenit dhe për të reduktuar shfaqjen e rrudhave.

Panthenoli, hialuronati i natriumit dhe vaji i farës së makadamisë kombinohen për të hidratuar intensivisht lëkurën, ndërsa aloe dhe Centella qetësojnë irritimin dhe skuqjen. Kjo formulë e veçantë përmban gjithashtu një përbërës të patentuar që është një përzierje e jamballit, gjetheve të hurmës dhe ekstrakteve të tjera botanike të pasura me antioksidantë, për të ndriçuar, qetësuar dhe forcuar lëkurën. Së fundmi, shtimi i adenozinës dhe beta-glukanit ju jep lëkurë më të lëmuar dhe më të fortë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi