Glowyskinshop.com

ROMAND Clear Cover Cushion Hanbok Edition SPF50+ PA+++ (3 Nuanca)

Lek 2,490
Dukuni rrezellitese me një bazë perfekte grimi qe fsheh cdo imperfeksion te lekures.
Është tekture e lehtë por mund te ndërtohet për të fshehur papërsosmëritë dhe rrathët e errët dhe për të barazuar tonin e lëkurës
Ky fondatinë përfshin gjithashtu përbërës të dobishëm që ndriçojnë lëkurën dhe ofrojnë antioksidantë.
Madhësia e tij kompakte do të thotë që mund ta merrni me vete në lëvizje ose ta vendosni lehtësisht në një çantë kompakte grimi.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi