Glowyskinshop.com

Rom&nd HAN ALL FLAT BROW (5 nuanca)

Lek 990

Një produkt për vetulla me një majë të sheshtë për të krijuar vetulla të definuara pa ndotje lapsi. E formuluar me dyll e cila e mbron kundër yndyrës dhe ujit për qëndrim të gjatë në lëkurë.

Përdorimi
1. Aplikoni lapsin mbi vetull ne vijat e dëshiruara.

2. Sfumoni produktin me furcë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi