Glowyskinshop.com

Rom&nd HAN ALL FIX MASCARA 03 LONG HAZEL

Lek 1,590

Një mascara shumë rezistente kundër ujit dhe yndyrës me një majë të përkulur të gjatë e cila siguron që cdo qerpik është i lyer.

 Përdorimi: Aplikoni produktin mbi qërpikë në mënyrë të njëtrajtshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi