Purito

Purito Centella Unscented Recovery Cream 50ml

Lek 2,290

𝘏𝘪𝘥𝘳𝘢𝘵𝘶𝘦𝘴 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘵𝘢𝘭𝘪𝘻𝘶𝘦𝘴 𝘮𝘦 𝘷𝘦𝘵𝘪 𝘳𝘪𝘱𝘢𝘳𝘶𝘦𝘴𝘦 𝘥𝘩𝘦 𝘳𝘪𝘨𝘫𝘦𝘯𝘦𝘳𝘶𝘦𝘴𝘦, 𝘪 𝘱𝘢𝘴𝘶𝘳 𝘯𝘦 𝘢𝘯𝘵𝘪𝘰𝘬𝘴𝘪𝘥𝘢𝘯𝘵𝘦 𝘴𝘪 𝘊𝘦𝘯𝘵𝘦𝘭𝘭𝘢 𝘈𝘴𝘪𝘢𝘵𝘪𝘤𝘢 50%, 𝘯𝘪𝘢𝘤𝘪𝘯𝘢𝘮𝘪𝘥𝘦 2%, 𝘬𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘬𝘴 𝘤𝘦𝘳𝘢𝘮𝘪𝘥𝘦𝘴𝘩.
𝘒𝘢 𝘷𝘦𝘵𝘪 𝘴𝘩𝘶𝘮𝘦 𝘵𝘦 𝘮𝘪𝘳𝘢 𝘢𝘯𝘵𝘪𝘪𝘯𝘧𝘭𝘢𝘮𝘢𝘵𝘰𝘳𝘦 𝘥𝘩𝘦 𝘢𝘯𝘵𝘪𝘴𝘬𝘶𝘲𝘫𝘦, 𝘳𝘪𝘱𝘢𝘳𝘰𝘯 𝘣𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯, 𝘱𝘢𝘳𝘢𝘯𝘥𝘢𝘭𝘰𝘯 𝘩𝘶𝘮𝘣𝘫𝘦𝘯 𝘦 𝘭𝘢𝘨𝘦𝘴𝘩𝘵𝘪𝘴𝘦 𝘯𝘦 𝘭𝘦𝘬𝘶𝘳𝘦 𝘥𝘩𝘦 𝘮𝘣𝘢𝘯 𝘵𝘦 𝘣𝘢𝘭𝘢𝘯𝘤𝘶𝘢𝘳 𝘯𝘪𝘷𝘦𝘭𝘪𝘯 𝘦 𝘷𝘢𝘫𝘪𝘵 𝘥𝘩𝘦 𝘶𝘫𝘪𝘵 𝘯𝘦 𝘭𝘦𝘬𝘶𝘳𝘦. 𝘒𝘢 𝘵𝘦𝘬𝘴𝘵𝘶𝘳𝘦 𝘵𝘦 𝘭𝘦𝘩𝘵𝘦 𝘲𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘵𝘩𝘪𝘵𝘩𝘦𝘵 𝘱𝘭𝘰𝘵𝘦𝘴𝘪𝘴𝘩𝘵 𝘯𝘨𝘢 𝘭𝘦𝘬𝘶𝘳𝘢, 𝘶𝘴𝘩𝘲𝘦𝘯 𝘯𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘺𝘳𝘦 𝘵𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘴𝘶𝘳 𝘭𝘦𝘬𝘶𝘳𝘦𝘯 𝘥𝘩𝘦 𝘭𝘦 𝘴𝘩𝘬𝘦𝘭𝘲𝘪𝘮 𝘯𝘢𝘵𝘺𝘳𝘢𝘭.

Ekstrakt Centella Asiatica: ky përbërës është përdorur për shumë vite në mjekësinë tradicionale për shërimin e plagëve dhe vetitë anti-inflamatore. Ka shumë përbërës shërues dhe qetësues të lëkurës që janë të mahnitshëm për aknet, skuqjen, ekzemën dhe ndjeshmërinë e lëkurës.

Niacinamide: Ky përbërës shumëfunksional ka shumë përfitime të vërtetuara për lëkurën duke përfshirë anti-plakjen, kundër rrudhave, zbehjen e njollave kafe dhe pigmentimin, rritjen e sintezës së ceramideve për një pengesë më të fortë të lëkurës dhe hidratim më të mirë të lëkurës. Mund të ndihmojë gjithashtu në minimizimin e kushteve të lëkurës si puçrrat dhe rosacea.

Squalane: Një hidratues i shkëlqyeshëm sepse ndihmon lëkurën me humbjen e ujit trans epidermal, bllokon lagështinë dhe zbut lëkurën. Gjithashtu nuk është asnjëherë i yndyrshëm apo i rëndë për lëkurën.

Glicerina: një hidratues natyral që gjendet edhe në lëkurën tonë, ky është një përbërës i zakonshëm dhe i sigurt që ekziston në kozmetikë për shumë vite. Punon për të mbajtur lipidet midis lëkurës sonë të lumtur dhe të shëndetshme duke rezultuar në një pengesë të mbrojtur dhe të fortë të lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi