Glowyskinshop.com

Neogen NEOGEN DERMALOGY Real Ferment Micro Essence 150ml

Lek 2,990

I formuluar me Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate, Betula Alba juice, kjo esencë hdratuese dhuron hidratim dhe ndriçim të menjëhershëm, duke e kthyer lëkurën në të butë dhë të plotë. Përdoreni në hapin e fundit të përkujdesjes së lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi