Glowyskinshop.com

NEOGEN AGECURE ONE MINUTE WRINKLE LIFT 10ea 3ml

Lek 9,990

Një produkt inovativ kundër plakjes që zvogëlon shfaqjen e qeskave nën sy dhe linjave të thella për një pamje rinore, pa rrudha. Ai është i përbërë nga argirelina, një stimulues i kolagjenit dhe voluform, një përbërës që rrit elasticitetin, i cili prodhon një efekt të menjëhershëm ngritës dhe forcues. Me përdorim të vazhdueshëm, testet klinike kanë treguar gjithashtu përmirësime të përgjithshme kundër plakjes në rrudhat e thella dhe lëkurën e varur, veçanërisht rreth syve, ballit, gojës dhe qafës. Formula e ampulës përmban 5 përbërës të ndryshëm efektiv të patentuar përfshirë një përqendrim prej 10% të Argireline dhe 5% resveratrol, i cili promovon prodhimin e kolagjenit, duke eleminuar kështu rrudhat e imta dhe të thella.

Ofron zbehjen e menjëhershme dhe rezultate të dukshme të përmirësimit të rrudhave brenda një minute pas aplikimit.
Argirelina dhe Syn-coll janë stimulues të fuqishëm të prodhimit dhe rritjes së kolagjenit në lëkurë dhe në këtë mënyrë rrisin elasticitetin e lëkurës, rrudhat e lëmuara, heqin efektin dhe madje parandalojnë avullimin e lagështirës nga lëkura.

Kompleksi gjithashtu ndihmon për të luftuar ënjtjen nën sy, duke ushtruar një efekt shtrëngues në këtë zonë. Shtesë Përveç kësaj, kompleksi përfshin një kompleks prej 15 peptidesh që synojnë rigjenerimin dhe përmirësimin e elasticitetit të lëkurës.

Rekomandohet të përdoret për të gjitha zonat që kërkojnë kujdes kundër kthimit (zona nën sy dhe në qoshet e syve, palosjet nasolabiale, rrudhat e vetullave, qafën). Mund të aplikohet si në vend ashtu edhe në të gjithë fytyrën.

Mënyra e aplikimit:

Produkti aplikohet në mënyrë të barabartë në lëkurën e pastruar dhe të tonifikuar (në zonat problematike: ballin, nën sytë, rreth buzëve, etj.) Për 1 minutë, përdorni lëvizje të buta goditjesh për të futur produktin. Rekomandohet të përdorni ampula në mëngjes dhe në mbrëmje.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi