Glowyskinshop.com

MISSHA TIME REVOLUTION ARTEMISIA AMPOULE

Lek 3,590

Ishulli Gangwha ësht ë një vend i qetë dhe klimë oqeanike, ku merret dhe bima e Artemisia. E fermentuar në dy proçese,pasi rritet me ujin e kripur dhe tokën plot minerale,fermentohet për 100 ditë në metoda Koreane dhe vjen në rutinën tone të kujdesjes për lëkurën si një ingredient i vetëm dhe plot benefite.

 

Ampula e përqendruar me ekstrakt Artemisia Annua luan një rol në balancimin e yndyrës dhe hidratimit. E rekomanduar për lëkura me tendencë akneike, të irrituar dhe sensitive.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi