Glowyskinshop.com

MISSHA - Pro-Touch Powder Pact SPF25 PA++ (2 Tonalitete)

Lek 1,190

Puder kompakte qe ofron mbrojtje nga dielli me faktor mbrojtes SPF 25 dhe PA++, ka një teksturë matifikuese, fikson grimin, heq sebumin e tepërt dhe barazon tonin e lëkurës. Formula jo-ngjitëse përzihet pa probleme në lëkurë por qendron shume mire edhe siper të grimit. Fsheh papërsosmërinë e lëkurës me nje pamje shume natyrale.

Përdorimi 

Aplikojeni me cushion puff qe ndodhet ne paketim dhe perhapeni butësisht tek faqet, hundën, ballin dhe mjekrën tuaj, nga brenda jashtë përgjatë strukturës së lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi