Glowy Skin Albania

Mary&May Lemon Niacinamide Glow Wash off Pack 30g

Lek 890

Mary&May Wash-Off Mask Pack është një paketë argjile premium me ekuilibër të shkëlqyer që ju mundëson të arrini rezultate sikur të kishit marrë kujdes spa në shtëpi duke përzier lëndët e para natyrale të bluara në argjilën e pasur me minerale në raportin më efektiv. Një përzierje e mirëbalancuar e kaolinës dhe bentonitit, e cila thith vajin dhe papastërtitë, dhe ka efekte të shkëlqyera qetësuese dhe menaxhuese të poreve, është e përzier me përbërës natyralë me efekte qetësuese, hidratuese dhe ndriçuese sipas llojit të lëkurës për të arritur një strukturë të freskët dhe të lëmuar të lëkurës.

#Përmban 4000ppm lëvozhgë limoni agrume & Vitamin C 1000ppm & Niacinamide 1%

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi